Sedan flera år tillbaka har jag haft en dröm att ordna en yogaresa till Marocko och nu har det till min stora glädje blivit verklighet flera gånger! Jag har också utökat med ridresor och en sådan kommer att ägde rum i sept 2019. Det är sagolikt vackert  längs Atlantens strand och att se berberbyar, vågorna och palmer från ryggen på de vackra och trygga arab/berberhästarna är oslagbart. 

Upplevelserna har  blivit många,  soluppgångar, solnedgångar, bilresa från Marrakech  söderöver som har bjudit på fantastiska naturupplevelser mm. Vill du följa med och läsa mer om mina resor är du välkommen att gå in på min andra sida www.sofiatravels.se.

Nästa yoga- och upplevelseresa är den 26 okt – 3 nov 2019, där får man se flera städer men också den vackra Saharaöknen. Man yogar så mycket man vill, men helt klart berikar det upplevelserna i det vackra Marocko. Nästa ridresa är i mellandagarna.

Jag är så glad och tacksam för resorna, för alla möten och kontakter och jag hoppas du också vill uppleva detta vackra land med de vänliga människorna! Följ med du också!

Sofia

Close Menu